Call us


Tuinaanleg

Tuinen Fourneau bvba staat ter uwer beschikking voor gedeeltelijke heraanleg, totaalrenovatie, gedeeltelijke nieuwe aanleg of totaalprojecten voor zowel kleine stadstuinen,  privé tuinen als industriele gronden.
Wij realiseren opritten, terrassen, afsluitingen, tuinen volgens eigen ontwerp en indien nodig, doen wij ook beroep op een tuinarchitect voor het volledige ontwerp van uw tuin.
Op die manier kunnen wij perfecte realisaties uitvoeren volgens uw eigen wensen en behoeften.

Qua materialen proberen we altijd met de beste materialen te werken. Onze voorkeur gaat uit naar natuursteen en betonprodukten in combinatie met hout en groene partijen. Met een hecht team en een goed uitgerust machinepark trachten we onze werken met de meeste zorg uit te voeren.

We vinden het dan ook heel belangrijk om in beide troeven te blijven investeren.
Een tuin vraagt dikwijls veel meer dan enkel een terras en een gazon, u kan bij ons ook terecht voor een tuinberging, zwem/siervijver, bloembak, planten, boomschors...

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan
Tuinen Fourneau

Met 5 ervaren werkkrachten staan we dagelijks voor jullie klaar voor zowel de aanleg als het onderhoud van uw tuin. Van het kleinste onderhoudswerk tot de aanleg van totaalprojecten, niks is ons te veel.

Realisaties
edit afsluiten